Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Skaitmeninio mados dizaino ir fotografijos“ modulio pristatymas

2022 m. balandžio 6 d. Vilniaus kolegijos Mados dizaino III kurso studentės (Lina Balčiūnaitė, Ilona Chodarionok, Miglė Česnavičiūtė, Ugnė Jokštaitė, Kamilė Leonovič, Sigita Vaičiulytė) pristatė „Skaitmeninio mados dizaino ir fotografijos“ modulio metu atliktus darbus (dėst. Jogailė Butrimaitė). Fotografijos paskaitos ir praktiniai užsiėmimai vyko Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre esančiose fotostudijose. Taip pat turėjome kelias išvykstamąsias fotosesijas. Studentės, išanalizavusios šviesos piešinius, pozų pasirinkimą, apšvietimo rūšis ir redagavimo galimybes, „prisijaukinusios“ studijinę šviesą, atlikusios kataloginį rūbo fotografavimą (pagal parengtą fotosesijos planą) įgyvendino bandomąją įvaizdinę fotosesiją. 

Dalinamės akimirkomis iš fotosesijų, kuriose ne tik pasiekėme puikių rezultatų, bet ir smagiai praleidome laiką. Fotografijas pamatyti galite Didlaukio g. 84,  4 aukšto fojė. Iki balandžio 15 d.

Studentės darbus pristatė dalyvaujant fotografijos profesijos mokytojams Pauliui Račiūnui ir Arnold Gedris, fotografijos profesijos mokiniams bei svečiams iš Kauno taikomosios dailės mokyklos. Studentės sulaukė daug klausimų, pasiūlymų ir, žinoma, pagyrimų.

 Parengė Jogailė Butrimaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku