Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Auganti tvarumo reikšmė – stipri žinutė kiekvienam

2022 m. sausio 21 d. Radisson Blu Hotel Lietuva viešbutyje vyko konferencija ,,Kas yra tvarumas bei ko turime mokyti būsimus ir esamus specialistus“. Tai buvo baigiamoji projekto „Aplinką tausojančios darbo kultūros mokymas statybos sektoriuje“ konferencija. Darbotvarkė buvo labai plati: kalbėjo LR Aplinkos viceministrė, LR Ekonomikos ir inovacijų viceministrė, Lietuvos pramonininkų  konfederacijos viceministras ir kiti garbūs svečiai. Pranešimai buvo konstruktyvūs, paremti realiais pavyzdžiais.

Viskas priklauso nuo mūsų požiūrio, pradėkime kiekvienas nuo savęs, nuo paprasto suvokimo, kad turėtume nešiukšlinti, rūšiuoti, laikytis žiedinės ekonomikos principų, tausoti ne tik gamtą arba jos išteklius, bet tausoti ir šalia esantį žmogų. Kurkime tvarius darbo santykius, mokykime suprasti matyti kiekvienos tvarios veiklos naudą. 

Mūsų centras tikrai vykdo daug veiklų, susijusių su tvarumu, bet visada yra kur tobulėti...

Parengė praktinio mokymo vadovė Rūta Varnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku