Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Būsimi masažuotojai domėjosi eterinių aliejų nauda žmogaus organizmui

Jei klaidžiodami koridoriais centre pajusite lengvą levandų aromato prisilietimą, ar žadinantį raudonėlių žybsnį, nenustebkite, greičiausiai esate netoli masažuotojų dirbtuvių. Štai ir šis ruduo centrą nuspalvino gamtos kvapais. Tęstinė masažuotojų grupė paskaitoje įdėmiai klausėsi, kaip masažo metu gali padėti natūralūs eteriniai aliejai. 

Masažo profesijos mokytoja Giedrė pasakojo, jog masažas – tai ne tik darbas su žmogaus raumenimis. Tai mokslas ir menas visapusiškai paskatinti žmogaus organizmo mechanizmus gydytis. Eteriniai aliejai ir jų kvapai yra vienas iš būdų papildomai padėti žmogui masažo metu.

Paskaitos metu apie eterinių aliejų poveikį kalbėjo ir „Raindrop“ masažo paslaptimis dalinosi „Young living“ eterinių aliejų žinovė ir mūsų centro masažo profesijos mokinė Rasa.

Smagius momentus įamžino taip pat mūsų centro mokinys (būsimas masažuotojas ir fotografas Domas).

Artėjant šventėms, apsupkite save apelsinų ir gvazdikėlių aromatais. Tai suteiks Jums džiugesio, sušildys ir suteiks natūralią apsaugą nuo virusų!

 Parengė Giedrė Paunksnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku