Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografų parodos (F-59 gr.)

II kurso F-59 grupės mokiniai Reklaminės fotografijos modulio metu, prieš išeidami į baigiamąją praktiką, pristatė dvi parodas. 

  • Ženkliukų ,,Makeheadsturn“ reklaminė fotosesija. 

Puikaus bendradarbiavimo su įmone rezultatas. Džiaugiamės turėdami galimybę padirbėti su realiais klientais. Mokiniai atsirinko ir fotografavo ženkliukus pagal iš anksto parengtą kūrybinį sumanymą. Kiekvieno mokinio darbas yra labai unikalus ir gerai suplanuotas, kompozicijos, spalvotyra ir apšvietimai parinkti pagal įvairias idėjas. Fotografijos bus naudojamos socialiniuose tinkluose reklamuojant produktą. Centre surengta paroda, kuri tuo pačiu buvo ir puiki treniruotė prieš būsimų parodų rengimą.

  • Antroji paroda ,,Stiklas: forma, spalva ir šviesa“.

Stiklas kasdieniame pasaulyje mus supa visur. Atspindžiai, iškraipymai, spalvos, tekstūra kiekvienam stiklui suteikia savitumo ir išskirtinumo, o žmogaus prisilietimas kiekvieną paprasčiausią daiktą gali paversti unikaliu objektu, kuris gali netikėtai nustebinti. Fotografai sukūrė šią parodą norėdami parodyti, kaip paprastas objektas, kiekvienam pasitelkus savo kitonišką matymą ir viziją, gali tapti visiškai neįprastu. 

Parodas rengė:

Fotografijos profesijos mokytoja metodininkė Jogailė Butrimaitė (F-59 grupės vadovė).

F-59 gr. mokiniai: Justina Balanaitė, Lina Baranauskaitė, Justina Bobrovska, Renata Gasperskaja, Ernestas Gėglis, Elzė Grigalevičiūtė, Donatas Juša, Aneta Kačkovska, Julija Kanstovič, Kazimieras Kropa, Gintarė Kvieskaitė, Giedrė Lukošiūtė-Machertienė, Viktorija Macaitė, Brigita Radvilėnaitė, Svajonė Romanovskaitė, Andžėj Tumel, Ignas Vaišys, Indrė Vasiliauskaitė, Aistė Vaškevičiūtė.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku