Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Reklamos gamintojai kūrė įmonės įvaizdį

Gal jums jau nusibodo sena vizitinė kortelė? Kreipkitės į R-12 ir TR-3 gr. mokinius. Jie gali jums padėti! Karantino sąlygos nesutrukdė R-12 ir TR-3 gr. mokiniams aktyviai dalyvauti grafinių elementų komponavimo dalyko kūrybiniame procese. Atlikta dešimtys šrifto, grafikos darbų, kuriuose buvo derinamas šriftas ir vaizdas, spalva. Itin įdomūs spalvotyros darbai, nes spalva reklamoje vaidina labai svarbų vaidmenį. 

Trys pagrindiniai dalykai, kurie yra labai svarbūs reklamuotojo profesijoje – kompozicijos originalumas, spalvų derinimo žinios ir šrifto bei vaizdo derinimas.  Sujungti grafiką, vaizdą ir spalvą daugeliui pavyko projekte, kur mokiniai kūrė vizitines korteles, įmonės ženklą, bloknotą ir plakatą.  Pavyko tiems, kurie sėkmingai panaudojo ir kituose dalykuose įgytas kompetencijas, dirbo su grafinio dizaino programomis. 

Mokyklos bendruomenei rodome geriausius darbus.

Parengė profesijos mokytoja Regina Kubertavičienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku