Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Konkursas IŠŠŪKIŲ SAVAITĖ

Lapkričio 18–24 d. Lietuvoje ir visoje Europoje rengiama 21-oji kasmetinė Globalaus švietimo savaitė. Tai informacinė socialinė kampanija, kviečianti mokyklų bendruomenes atkreipti dėmesį į šių dienų aktualijas: skurdo, nelygybės, vartojimo mažinimą, klimato kaitos sustabdymą.

Savaitės renginius Europos šalyse inicijuojantis Šiaurės-Pietų centras prie Europos Tarybos šiais metais daugiausiai dėmesio skiria klimato kaitai, tad 2019 m. renginių tema „Paskutinis klimato šauksmas!“.

Globalaus švietimo savaitė – puiki proga dar kartą pagalvoti apie mūsų įpročius, pasirinktą gyvenimo būdą ir vartojimą, atrasti naujų švietimo ir socializacijos formų.

Šių metų tema ragina susimąstyti apie tai, ką mes veikiame kiekvieną dieną, kaip įsivaizduojame ateitį ir ar galime ją keisti.

Konkursas IŠŠŪKIŲ SAVAITĖ

Vilniaus Emilijos Pliaterytės progimazijos 5c klasė kartu su Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centru dalyvauja iššūkių savaitės veikoje: diena be plastiko. Mūsų veiklos tikslas – sumažinti vienkartinių plastikos maišelių naudojimą ir taip sumažinti gamtos užterštumą.

 Kartu su Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro mokiniais ir mokytojais  pasiūsime daukartinio naudojimo maišelius. Juos dalinsime mokiniams, mokytojams, šeimos nariams.

 

6. Diena be plastiko

  • Šią dieną reikėtų moksleivius supažindinti/jiems priminti plastiko sukeliamas problemas planetai.
  • Nevartoti gėrimų iš plastikinių buteliukų.

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku