Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Turiu eiti...

Gražiai ir pagarbiai pažymėjome Lietuvos 100-metį. Mylime savąjį kraštą, iškilius jo žmones... .  Ką tik leidykloje "Homo liber " išleista nauja knyga „Turiu eiti. Rimantas Krupickas: mokslininkas, geografas, keliautojas“.

 

 

 

Mūsų centro geografijos, biologijos  mokytoja- metodininkė Sabina Pranculienė yra viena iš šios knygos  sudarytojų. Tai kelerių metų kruopštaus darbo rezultatas. Knygoje - prisiminimai ir  apmąstymai apie iškilų Lietuvos geografą, fizinių mokslų daktarą Rimantą Krupicką  (1943–2009):  pedagogą, žygeivių judėjimo Lietuvoje pradininką, vieną iš Tautinio ąžuolyno iniciatorių, išrinkusio ąžuolynui vietą - J.Basanavičiaus gimtinę, Jaunųjų geografų mokyklos įkūrėją, pėsčiųjų maratonų sumanytoją, kelių knygų, daugybės  įvairių straipsnių autorių, geografijos olimpiadų pradininką, mokslininką, keliautoją bei daugelio kitų įdomių veiklų puoselėtoją. Knygoje daugiau nei šimto žmonių pasakojimų, apie 500 nuotraukų, iliustruotų žemėlapių...

Atliktas milžiniškas darbas. Mūsų centro bendruomenė nepaprastai  didžiuojasi mokytoja Sabina Pranculiene.  Smagu, kad  kartu su mumis dirba darbšti, atsakinga, geranoriška ir kūrybinga mokytoja. Gera dirbti su mokytoja, kuria gali pasitikėti, kuri supranta mokinius ir kolegas, sugeba supurtyti abejingus, ruošia mokinių komandas įvairiems konkursams, organizuoja ekologines akcijas, padeda įgyvendinti gražiausias mūsų bendruomenės mintis ir idėjas bei atranda laiko kūrybai...

Gegužės 2 d. 16.30 val. Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje, Ovaliojoje salėje vyks knygos „Turiu eiti. Rimantas Krupickas: mokslininkas, geografas, keliautojas“ pristatymas. Ši knyga bus pristatyta ir mūsų centro mokiniams bei mokytojams.

Parengė bendrojo ugdymo (gimnazijos) skyriaus vedėja Rita Matulevičienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku