Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Respublikinis skaitmeninis konkursas „Kompiuterinė Kalėdų pasaka“

Kasmet vykdomo, tradiciniu jau tapusio, respublikinio skaitmeninio konkurso „Kompiuterinė Kalėdų pasaka“ tikslas – ugdyti moksleivių filologinę ir kompiuterinę kultūrą, skatinti originalias idėjas, atrasti savitumą, išradingumą, atskleisti kūrybinius polinkius ir gebėjimus.

Šiemet konkursui buvo pateikta daugiau nei 400 originalių kompiuterinės grafikos darbų Kalėdų švenčių tema, tarp kurių puikavosi ir mūsų centro mokinių skaitmeninio piešinio ir koliažo kūriniai.

Didžiuojamės interjero apipavidalintojo ir vizualinės reklamos gamintojo profesijų mokiniais, kurie konkurse užėmė prizines vietas:

koliažo kategorijoje I vietą laimėjo Artūras Snetkovas (I-14 gr.)

piešinio kategorijoje III vieta atiteko Dainai Rupinskaitei (R-12 gr.)

pastebėtas buvo ir koliažo kategorijai skirtas TR-3 gr. mokinės Ugnės Gedminaitės darbas – mokinei įteikta padėka už dalyvavimą konkurse.

 

Dėkojame centro mokiniams už dalijimąsi kūryba ir fantazija, o jų mokytojai Daivai Motiejūnaitei už paskatinimą dalyvauti konkurse bei konsultavimą rengiant kūrybinius darbus.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku