Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

LIETUVOS PROFESINIO MOKYMO ĮSTAIGŲ IX-asis RESPUBLIKINIS DAINŲ KONKURSAS „LAISVĖS PAVASARIS“

2018 m. kovo 20 d. Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės paslaugų ir verslo mokykla organizavo Lietuvos profesinio mokymo įstaigų IX-ąjį respublikinį dainų konkursą ,,Laisvės pavasaris“, skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui ir nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Konkursas, kurio tikslas – jaunimo meninių gebėjimų ugdymas, tautinių ir kultūrinių vertybių puoselėjimas ir sklaida, vyko Panevėžio Muzikiniame teatre. Dalyviai - profesinių mokyklų mokiniai. Mūsų centrui atstovavo Ap-11 gr. mokinė Neringa Sukauskaitė.  Ją konkursui ruošė dainavimo būrelio vadovė Lina Vaitkuvienė, kuri solistei ir akompanavo konkurso metu. Neringa atliko dvi dainas: ,,Užgimimas“ (muzika Fausto Latėno, žodžiai Roberto Danio) ir ,,Dėl tavęs“ (muzika ir žodžiai Džordanos Butkutės).

Sveikiname Neringą Sukauskaitę dainos konkurse užėmusią I-ąją vietą ir gavusią Švietimo ir mokslo Ministerijos I-jo laipsnio diplomą. Sveikiname ir jos mokytoją Liną Vaitkuvienę, apdovanotą diplomu už puikų mokinės paruošimą ir akompanavimą.

Parengė Rita Matulevičienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku