Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Nacionalinis forumas DAROM 2017

2017 m. vasario 3 d. LR Vyriausybės rūmų Didžiojoje salėje ir LR Seimo Kovo 11-osios Akto salėje vyko VšĮ „Mes Darom“ organizuojamas trečiasis Nacionalinis Darom Forumas, kuriame dalyvavo centro geografijos ir biologijos mokytoja Sabina Pranculienė.

Forumo tikslas – įtvirtinti DAROM ir valstybės institucijų, nevyriausybinių organizacijų, verslo įmonių partnerystę bei aktyviau bendradarbiauti ne tik įgyvendinant kasmetinę atliekų rinkimo akciją, bet ir 1000 socialinės, kultūrinės, visuomeninės, švietimo ar aplinkosaugos srities projektų. Oficialus renginio globėjas - LR Vyriausybės ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

Forumo metu buvo aptarta Lietuvos situacija aplinkosaugos srityje, pristatomi VšĮ „Mes Darom“ nuveikti darbai, supažindinama su nauja Darom iniciatyva Lietuvai - 1000 projektų, kuriuos imtis įgyvendinti gali visi entuziastai.

Parengė Sabina Pranculienė

Nacionalinio „Darom“ forumo antros dalies tiesioginė transliacija iš LR Seimo: 

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku