Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

LJA „Verslumo ir inovacijų“ stovykla 2016

„Lietuvos Junior Achievement“ kartu su Ūkio ministerija šiais metais organizuoja keturias „Verslumo ir inovacijų“ stovyklas. Stovyklų tikslas – ugdyti kūrybingą jaunimą, supažindinti su verslo kūrimo pagrindais, įkvėpti domėtis inovacijomis ir kasdien atsiveriančiomis naujomis galimybėmis.

Viena iš stovyklų spalio 22-23 d. vyko Utenos rajone prie Alaušo ežero. Joje kartu su 35 motyvuotais ir versliais moksleiviais iš įvairių Lietuvos mokyklų dalyvavo mūsų centro mokinės Erika Ribokaitė ir Ieva Ivanovaitė (K-105 grupė). Suskirstyti į komandas moksleiviai turėjo per 24 valandas sugeneruoti unikalią ir inovatyvią verslo idėją, paruošti detalų verslo planą ir juo įtikinti „investuotojų“ komisiją.

Dalyvių Ievos ir Erikos įspūdžiai:

„Atvykusios į 24 val. Verslumo ir inovacijų stovyklą sutikome draugišką stovyklos rengėjų komandą. Iš SEB banko atstovų ir verslininkų gavome daugybę naudingos informacijos apie verslą. Pačios patyrėme, ką reiškia kurti verslą, verslo planą. Turėjome dienotvarkę, kurios privalėjome griežtai laikytis. Visi buvome suskirstyti į komandas ir per 24 val. turėjome sukurti verslo planą bei pristatyti atliktą darbą vertinimo komisijai. Komisija vertino mūsų pastangas, kritikavo bei dalino patarimus. Stovyklos pabaigoje buvo sunku su visais atsisveikinti, nes susidraugavome, smagiai praleidome laiką, įgijome naujų žinių ir įspūdžių. Kitais metais būtinai stengsimės dalyvauti vėl."

Nuotraukų galerija:

Stovyklos nuotraukas galite pamatyti čia:

https://www.facebook.com/JALithuania/photos/?tab=album&album_id=1292673830783417

Parengė mokytoja Rita Damkauskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku