Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Sveikiausia 2020 metų grupė

Mūsų centre kovo 3 dieną vyko ,,Sveikiausios/laimingiausios 2020 metų  grupės“ rinkimai. Dalyvavo I kurso grupių komandos ir jų auklėtojai. VK- 119 grupė papasakojo apie patyčias ir kokie galimi jų padariniai. Grupės VF-60 mokiniai papasakojo apie depresiją , bei kur kreiptis pagalbos. Kodėl svaiginančios medžiagos  asmeninių problemų neišsprendžia turėjo įrodyti VK- 118 grupės komandos mokiniai. Daug dalykų mums kelia įtampą ir stresą, ko pasekmė - emocinės ir fizinės sveikatos išryškėję problemos. Na, o apie stresą ir jo mažinimo būdus papasakojo VFL-27/VI-1 grupės komanda.  Geros nuotaikos pliūpsnį viktorinos metu įnešė A-19 grupės mokinės, parengusios pasakojimą apie kapitoną, kurių vadovė Sigita Vavilavičienė. Naują atsipalaidavimo metodą pademonstravo mokytoja Gitana Baranskienė. Viktorinos metu mokiniai atliko užduotis, dalinosi savo patirtimis, pastebėjimais ir įžvalgomis.

Susumavus rezultatus šiais metais laimėtojais tapo VK- 118 grupės komanda, vadovė Sabina Pranculienė.  Labai dėkoju visų komandų mokiniams, auklėtojams, visiems dalyviams.  

Laimė – jūsų gyvenimo matas. Jei mūsų dienos beprasmiškos ir tuščios, reikia savęs paklausti: į ką mes iškeitėme savo laimę?  Atsakymas į šį klausimą – tai raktas į pasitenkinimą gyvenimu ir tolesnį tobulėjimą. 

Parengė

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė
Nijolė Malinauskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku