Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Viktorina „AIDS ir lytiniu keliu plintančios ligos 2019“

Gruodžio 10 d. vyko viktorina „AIDS ir lytiniu keliu plintančios ligos 2019”, kurioje dalyvavo VK-114, VK-115, VF-58/VFL-25, A-19, VI-1 grupių mokiniai. Išklausėme kiekvienos grupės pranešimą apie skirtingas lytiniu keliu plintančias ligas. Buvo atliekamos užduotys ir vyko diskusija atsakinėjant į atvirus klausimus. 

Darėme išvadas, kad  ankstyvi ir neatsakingi lytiniai santykiai dažnai turi nemalonias baigtis: didėja tikimybė užsikrėsti lytiniu keliu plintančiomis ligomis, gali išlikti lytinio gyvenimo metu patirtos seksualinės traumos, gresia nepageidaujamas nėštumas, psichologinės problemos, nevaisingumas, kurį sukelia  negydomos infekcijos.

Tikslas – didinti supratimą apie lytiniu keliu plintančias infekcijas, prevencines priemones, galimą profilaktiką bei atsakomybę už savo sveikatą, lytinę elgseną, tinkamai gebėti priimti tam tikrus sprendimus.

Labai dėkoju visiems viktorinos dalyviams  ir sveikiname nugalėtojus – VK-114 grupę (vadovė Giedrė Trembo). 

Jaunimui garantuotą pagalbą ir anonimiškumą teikia VŠĮ Šeškinės poliklinikoje dirbantys specialistai (Jaunimo sveikatos kabinete). Kabineto nuoroda http://www.poliklinika.lt/skyriai/jaunimo-sveikatos-kabinetas/

 

Parengė 

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė

Nijolė Malinauskienė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku