Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Viktorina ,,Sveikiausia 2019 metų grupė“

2019 m. vasario 26 d. mūsų centre vyko sveikiausios metų grupės rinkimai. Dėkojame grupėms (VK-114, VK-115,VFL-25) ir  jų vadovams už aktyvų dalyvavimą. Viktorinos metu šauniai pasirodė visos grupės, kurios puikiai atsakinėjo ir atliko užduotis. Bet nugalėtojais tampa tik viena komanda, todėl  griežta komisija susumavo rezultatus ir nugalėtojais paskelbė VHK-114 grupę (vadovė Giedrė).

Romena, centro mokinių tarybos koordinatorė, apžvelgė centro mokinių fizinį aktyvumą. Valgyklos vedėja Nijolė pristatė centro moksleivių mitybos ypatumus. Gintarė , centro bibliotekos vedėja, visus pakvietė į parodą bibliotekoje ,,Pasakyk, ką valgai – pasakysiu, kaip tu jautiesi“ bei pateikė literatūros sąrašą mitybos tema. Profesijos mokytoja ekspertė Daiva kalbėjo apie tai, kokią mokomąją  medžiagą skaityti internete, kaip nepasiklysti klaidingos informacijos liūne. Kūno kultūros mokytojas Algimantas papasakojo, kaip derėtų maitintis sportuojant.

Laimėtojai (VHK-114 gr.) gavo pereinamąjį prizą ir teisę vadintis ,,Sveikiausia 2019 metų grupe“.  Visi mokiniai apdovanoti dalyvių diplomais ir pagamintomis floristinėmis dovanėlėmis (FLP-9 gr. mokiniai, mokytoja Vaiva).

Labai dėkoju viktoriną smagiai vedusioms VHK-28 gr. mokinėms – Evelinai ir Viktorijai.

Būkime sveiki, energingi ir jauskimės laimingi.

Parengė Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Nijolė Malinauskienė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku