Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

ATMINTIS GYVA, NES LIUDIJA...

  2019 m. sausio 11 d. minėjome 28-ąsias Laisvės gynėjų dienos metines. Tradiciškai uždegtos žvakelės, simbolizuojančios atmintį, vienybę, viltį...

 Aktų salėje vyko renginys, skirtas sausio 13-ajai atminti,  kurį pradėjo Bendrojo ugdymo (gimnazijos) skyriaus vedėja Rita Matulevičienė. Pasidžiaugta tuo, ką mums dovanojo laisvė: gražia šiandiena, galimybe siekti savo svajonių ... Istorijos mokytojas Kostas Rekašius papasakojo apie tuometinius sausio įvykius. Mintimis pasidalijo ir įvykių dalyvė, mokytoja Zina Žvalionienė. Visus renginio dalyvius sujaudino Roberto Mulano vaidybinis filmas „Mes dainuosim“,  jautriai ir taikliai parodęs, koks sunkus ir ryžtingas Lietuvos kelias į laisvę ir kaip dėl jos kovojo tiek jaunas, tiek senas... Buvo pagerbti žuvusieji bei nukentėjusieji Valstybės gynėjai. Renginys registruotas kaip visuotinė pilietinė iniciatyva „Atmintis gyva, nes liudija“.

Parengė Bendrojo ugdymo  (gimnazijos) skyriaus vedėja Rita Matulevičienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku