Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Viktorina „Sveikiausia 2017 metų grupė“

2017 m. kovo 7 d. centre vyko sveikiausios metų grupės rinkimai. Dėkojame VHK-19, VF-54, VFL-23 grupėms ir jų vadovėms už aktyvų dalyvavimą. Viktorinos metu šauniai pasirodė visos grupės, jos puikiai atsakinėjo į klausimus ir atliko užduotis. Bet nugalėtojais tampa tik viena komanda, todėl griežta komisija (Sabina Pranculienė, Gitana Baranskienė ir Romena Talačkienė) suskaičiavus rezultatus nugalėtojais paskelbė VHK-19 grupę (vadovė Giedrė Trembo). Nugalėtojų komanda gavo R-9 grupės mokinės (Dianos Lechavičiūtės) sukurtą prizą (mokytoja Dovilė Pociūtė). Trečią vietą laimėję mokiniai buvo paskatinti R-9 gr. (mokytoja A. Lenkaitienė) sukurtais puikiais simboliniais krepšeliais, o antros ir pirmos vietos laimėtojai - Vilniaus visuomenės sveikatos biuro dovanėlėmis - mini dėlionėmis/galvosūkiais. Visus dalyvius pasveikino centro direktorė Rita Pečiukaitytė ir įteikė nugalėtojų ir dalyvių padėkas.

 
Labai dėkojame viktoriną smagiai vedusioms VHK-19 gr. mokinėms - Gretai Rutkauskaitei ir Erikai Giedraitei. Dar kartą sveikiname nugalėtojus! Būkite sveiki ir laimingi.

 

Parengė visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Nijolė Malinauskienė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku