Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Edukacinė viktorina „Keliaukime per Lietuvą“

2016 m. kovo mėn. 9 d. VšĮ Vilniaus statybininkų rengimo centre vyko Vilniaus miesto profesinių mokyklų mokinių istorijos, geografijos ir biologijos edukacinė viktorina „Keliaukime per Lietuvą“. Dalyvauti viktorinoje buvo pakviesta ir mūsų centro mokinių komanda. Renginio tikslas – skatinti jaunimą pažinti Lietuvos istoriją, geografiją ir kultūrą, lavinti mokinių kūrybinius gebėjimus, padėti jauniems žmonėms ugdyti tautinę savimonę, aktyvinti profesinių mokyklų mokinių ir mokytojų bendravimą ir bendradarbiavimą.

Nuotaikingas renginys prasidėjo dalyvių komandų prisistatymu. Viktoriną sudarė keturios dalys: mokiniai turėjo atsakyti į 20 viktorinos klausimų, atlikti kūrybinę užduotį ir Vilniaus miesto plane pažymėti objektus, pateikti užduotį priešininkų komandai, išspręsti kryžiažodį. Mokinių komandų pasirodymus vertino kompetentinga vertinimo komisija.

Visi edukacinėje viktorinoje dalyvavę komandų nariai buvo apdovanoti padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis. Smagu, kad mūsų centro mokinių komanda šauniai pasirodė ir užėmė garbingą pirmą vietą. Sveikiname!

Parengė Sabina Pranculienė ir Kostas Rekašius

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku