Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Projekto „Challenge“ dalyvių susitikimas

2016 m. lapkričio 15-17 d. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centre vyksta NORDPLUS programos projekto „Challenge“ (projekto Nr.NPJR-2016/10240) dalyvių susitikimas.

Projekto tema - verslumas ir verslas.

Į susitikimą atvyko trisdešimt svečių, mokinių ir mokytojų, iš Suomijos (Central Ostrobothnia Vocational College),  Švedijos (Guldstadsgymnasiet ), Farerų salų (Foroya Handilsskuli ), Latvijos (Riga Style and Fashion Vocational School) ir Estijos (Viljandi Kutseoppekeskus).

Svečiai kartu su mūsų centro mokytojais ir mokiniais lanko verslo įmones, Vilniaus miesto profesines mokyklas,  dalyvauja Centre organizuojamame renginyje „Innovation camp“, kurio metu pristato save, savo mokyklas, šalis, kuria verslo idėjas, verslo planą, reklamą, diskutuoja. Atlikdami praktines užduotis mokosi suprasti ekonomikos dėsnius, ugdo verslumo, kūrybiškumo, bendradarbiavimo įgūdžius. Susitikimo dalyviai klausys lektoriaus iš Švedijos p. Philip Cohen paskaitą "Ką reiškia būti verslininku?" Laisvalaikiu   svečiai susipažįsta ir su Lietuvos bei Vilniaus istorija, kultūra.

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku