Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto mokytojos vizitas Saint Eloy les Mines (Prancūzija)

2019 m. sausio 28-31 d. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro profesijos mokytoja, „Erasmus+“ projekto „Profesinis tobulėjimas su „Erasmus+“ (Nr. 2018-1-LT01-KA116-046769) dalyvė Kristina Uginčienė su vizitu vyko į Prancūziją.  Mokytoja stebėjo kaip vykdoma Odos dirbinių gamintojo mokymo programa Saint Eloy les Mines mieste esančioje profesinėje mokykloje LYCEE DESAIX.

Dalyvės įspūdžiai ir vizito akimirkos:

„Mokykloje buvau supažindinta su profesijomis, jų mokymo organizavimu. Odos dirbinių gamintojų mokymo progamoje numatyta ne tik odos dirbinių gamybos technologinių procesų įsisavinimas,  naujausios medžiagos ir įranga, bet ir kompiuterinio projektavimo pagrindai. Odos dirbinių gamintojų mokymo bazę sudaro teorinis kabinetas su kompiuterine įranga ir greta esančiomis praktinio mokymo dirbtuvėmis, kurios aprūpintos šiuolaikinėmis siuvimo mašinomis, detalių kraštų apdorojimo įrenginiais, rankiniams darbams skirtomis darbo vietomis su reikalingais įrankiais ir priemonėmis.

Mokiniai labai atsakingai atlieka jiems pateiktas užduotis, labai stengiasi pasiekti geriausių kokybės rezultatų. Pirmiausiai mokiniai atlieka kompiuterinio projektavimo užduotis, gamina lekalus ir gaminio maketus. Kitame etape odinis dirbinys gaminamas iš dirbtinės odos. Jei rezultatai gerai įvertinami, dirbinys gaminamas iš natūralios odos.“

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku