Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

2017 m. programos „Erasmus+“ profesinio mokymo sektoriaus 1 pagrindinio veiksmo (mobilumo projektų) konkurso rezultatai

Švietimo mainų paramos fondas paskelbė 2017 m. programos „Erasmus+“ profesinio mokymo sektoriaus mobilumo projektų konkurso rezultatus. Džiugu, kad Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro projektas „Praktika užsienyje – profesinių kompetencijų tobulinimo galimybė“ (Nr. 2017-1-LT01-KA102-034964) yra finansuotas. Projektui skirta 66 507,00 eurų dotacija.

2017-2018 mokslo metais 32 kirpėjo, higieninės kosmetikos kosmetiko ir masažuotojo profesijų besimokantys mokiniai turės galimybę vykti į stažuotes Latvijoje, Vokietijoje, Makedonijoje, Estijoje ir Prancūzijoje.  Penki centro darbuotojai, atsakingi už kirpėjų, higieninės kosmetikos kosmetikų ir masažuotojų profesinį mokymą, vyks į Prancūziją, Vokietiją bei Estiją. Projekto dalyviai įgis naujų praktinių profesinių įgūdžių bei plėtos tarpkultūrinę kompetenciją, kuri yra reikšminga konkurencingo XXI amžiaus piliečio kompetencijų dalis.

Plačiau apie konkurso rezultatus galima sužinoti čia:

ttp://www.erasmus-plius.lt/naujiena/skelbiame-2017-m-programos-erasmus-bendrojo-ugdymo-ir-profesinio-mokymo-sektoriu-1-pagrindinio-veiksmo-konkurso-rezultatus-499

Parengė projektų vadovė Rita Damkauskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku