Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Interjero apipavidalintojo profesijos mokiniai dalyvavo tarptautinėje konferencijoje „Interjero ir žmogaus sąveika“

2018 m. lapkričio 22 d. interjero apipavidalintojo profesijos mokiniai (I-13 gr.) kartu su profesijos mokytoja Daiva Motiejūnaite dalyvavo tarptautinėje konferencijoje „Interjero ir žmogaus sąveika“, kurios metu architektai, interjero dizaineriai ir gamintojai diskutavo apie interjere vyraujančių spalvų ir medžiagų įtaką žmogaus laimei, ieškojo atsakymų į klausimus: Kaip sukurti laimingus namus ir kokie sprendimai užtikrins verslo sėkmę? Ar interjeras daro įtaką asmeniniams laimėjimams?

Konferencijoje diskutuota apie tai, kaip formuojant interjerą sukurti atmosferą, kurioje asmuo galėtų visavertiškai ir produktyviai funkcionuoti. Interjeras atspindi ne tik žmogaus charakterį bei poreikius, bet ir daro įtaką jo vidiniam pasauliui, todėl erdvėse pastebimos formos, spalvos, tekstūros, sukuriančios interjero nuotaiką, darančią poveikį psichologinei savijautai ir fizinei būklei.

Renginyje pristatyti optimalūs sprendimai tam, kad dizainas būtų paverstas įrankiu, tarnaujančiu žmogaus komfortui ir sėkmei, tačiau neprarastų autentikos ir šiuolaikiško maksimalizmo pojūčio.

Konferencijos metu buvo paliestos modernaus, išmanaus ir energetiškai harmoningo interjero kūrimo temos, pristatyta 2019 metų spalvų paletė, analizuota daugybė Lietuvos ir užsienio interjero dizainerių darbų bei aptartos naudojamos šiuolaikinės technologijos.

Išsamiau apie konferenciją bei jos metu skaitytus pranešimus rasite čia >>

Parengė profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku