Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Konferencija „JAUNAS VERSLAS“

2017 m. balandžio 26 d. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro vienuoliktokai (VF-54, VFL-23, VHK-19 ir VHK-21 gr.) kartu su ekonomikos ir verslo pagrindų profesijos mokytoja metodininke Vaiva Ščitiene dalyvavo jaunimo verslumo renginyje „JAUNAS VERSLAS: NUO IDĖJOS IKI SĖKMĖS“. Jį organizavo LR Ūkio ministerija kartu su 2014-2020 m. ES fondų investicijų veiksmų programa viešbutyje „Crowne Plaza“ (M. K. Čiurlionio g. 84, Vilniuje).

Jaunieji konferencijos dalyviai sužinojo, kaip savo mintis paversti verslu ir toliau vystyti savo verslo „startuolį“. Taip pat įgijo žinių apie jauno verslo finansavimo galimybes iš „Verslo angelų“, bankų, rizikos kapitalo bei galėjo pasisemti įkvėpimo iš unikalias verslo idėjas plėtojančių „Veri Beri“, „PlateCulture“ ir „Keulė Rūkė“ įkūrėjų.

Mokiniams labiausiai patiko verslininkų pasakojimai: vieni buvo rimti, kiti – šmaikštūs. Kalbėjo apie sunkumus verslo pradžioje, sėkmingai nugalėtas finansavimo kliūtis ir mėgavimąsi savo triūso vaisiais.

Parengė Vaiva Ščitienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku