Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Profesinis meistriškumas būsimiems jauniesiems specialistams labai svarbus, todėl, minint Europos profesinių gebėjimų savaitę, visą spalio mėnesį Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre vyko jau tradiciniais tapę profesinio meistriškumo konkursai.
Tokie konkursai didina mokymosi motyvaciją, skatina mokinius tobulėti, o svarbiausia – parodo būsimų darbuotojų profesines kompetencijas. Šie mokslo metai pilni iššūkių, taigi jų netrūko ir meistriškumo konkursuose, nes mokiniai savo gebėjimus demonstravo ne tik tradiciškai, bet ir nuotoliniu būdu.
Iš viso vyko beveik dvi dešimtys konkursų, kurių metu mokiniai demonstravo įgytas žinias. Būsimieji vizualinės reklamos gamintojai, interjero apipavidalintojai, kosmetikai, auklės, floristai, fotografai, apeigų ir švenčių organizatoriai, socialinio darbuotojo padėjėjai, kirpėjai, masažuotojai, siuvėjai atliko užduotis, reikalaujančias tiek profesinių žinių, tiek bendrųjų gebėjimų.
Profesinių gebėjimų savaitės metu išrinkti ir geriausi jaunieji verslininkai, matematikai bei socialinių mokslų žinovai, kurių gebėjimai ir žinios nemažiau svarbios pradedant darbinę karjerą.
Mokinius konkursams ruošė jų profesijos mokytojai, kurie yra savo profesijos ambasadoriai, kasdien besidalijantys žiniomis, patirtimi, propaguojantys savo profesiją, garsinantys mokytojo vardą. Geriausiai profesinio meistriškumo konkursuose pasirodę mokiniai apdovanoti padėkomis, kurios liudija jų kompetencijas, kūrybiškumą ir profesionalumą.
Smagu, kad mokymo centras konkurso dalyvių darbus gali pademonstruoti centro bendruomenei, socialiniams partneriams, potencialiems darbdaviams ir svečiams.
Deja, šiuo metu įvairiose centro erdvėse mookinių darbus gali pamatyti tik nedidelė bendruomenės dalis, tačiau šiuolaikinės technologijos leidžia darbų rezultatais pasidalyti ir per nuotolį: didelė dalis darbų pristatomi virtualioje erdvėje (interneto svetainėse, socialiniuose tinkluose ir pan.).
Geriausieji šių metų jaunieji specialistai:
Kitas straipsnio viešinimo šaltinis:
     
 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku