Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Reklamos gamintojų modulių užbaigimas atnešė pasididžiavimą jaunais specialistais

2021 m. balandžio 14 d. vyko „Paruošimo spausdinti skaitmenine spauda“ bei „Pakuotės techninio projektavimo“ modulių metu atliktų darbų peržiūra.

R-12 ir TR-3 gr. mokiniai pristatydami modulių metų atliktus darbus pademonstravo įgytas kompetencijas. Matydami darbo rezultatus jaunuoliai džiaugėsi pasiekimais ir tuo, jog su kiekvienu moduliu jie vis labiau priartėja prie vizualinės reklamos gamintojo kvalifikacijos. 

Mokiniai itin kūrybiškai, motyvuotai atliko užduotis. Sumanymus įgyvendino pasitelkdami profesionalią specialybės kalbą, gamybai tinkamai parinkdami medžiagas bei gamybos būdą. Modulių turinys neapsiribojo vien medžiagų ir technologijų pažinimu ir įvaldymu, teko susidoroti ir su projektinio darbo iššūkiais, įvertinti žmogiškuosius ir materialiuosius išteklius, apskaičiuoti sąmatą ir kt. 

Таi buvo paskutinis projekto „Edukacinis žaidimas“ etapas, atnešęs pasididžiavimą sukurtu produktu. Drąsiai galime teigti, jog šis projektas pavyko puikiai! 

Džiugu matyti kokybiškus, išbaigtus darbus, kurie ir gamybos įmonėse buvo pastebėti: parengimas spaudai/gamybai pagirtas, prilyginant jį profesionaliam darbui.

Šaunuoliai, didžiuojamės jumis!

Parengė profesijos mokytoja ekspertė
Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku